ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання Комітет Верховної Ради України з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва

9 листопада 2022 року   о 14:00

Онлайн-засідання

 

1.Про проект Закону про припинення дії Угоди між Урядом України і Урядом Республіки Білорусь про уникнення подвійного оподаткування та запобігання ухиленню від сплати податків стосовно податків на доходи і майно (р. № 0170, КМУ).

2.Про проект Закону про ратифікацію Меморандуму про домовленість між Урядом України та Організацією НАТО із зв'язку та інформації стосовно співробітництва з питань консультацій, управління, зв'язку, розвідки, спостереження та рекогносцировки в рамках програми НАТО "Партнерство заради миру" (р. № 0173, КМУ).

3. Про проект Закону про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Ісландії про повітряне сполучення (р. № 0174, КМУ).

 4. Про проект Закону про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Королівства Саудівська Аравія про повітряне сполучення (р. № 0175, КМУ).

 5. Про внесення змін до складу постійних делегацій Верховної Ради України у парламентських органах міжнародних організацій та українських частинах у двосторонніх та тристоронніх міжпарламентських інституціях.

 6. Міжпарламентська співпраця.

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку